a rettenthetetlen

Ezek a filmek sírásra késztettnek

Ezek a filmek meg fognak siratni! Nézze meg ezeket a szívmelengető filmeket, amelyek könnyeket csalnak a szemébe.

A remény rabjai

A remény rabjai az egyik kedvenc filmünk. 1994-ben adták ki, és Tim Robbins főszereplője Andy Dufresne, egy rab, akit életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek a Shawshank Állami Börtönben. Napjait könyvek olvasásával és családjának írt levelekkel tölti. Egy nap levelet kap a bátyjától, hogy látogassa meg. Ez olyan események sorozatához vezet, amelyek örökre megváltoztatják az életét.

Schindler listája

Szerintünk ezt a filmet mindenkinek meg kell néznie. Megmutatja, hogyan tudnak az emberek jó dolgokat tenni akkor is, ha nem jutalmazzák meg érte.

Forrest Gump

Véleményünk szerint kétféle ember létezik a világon: aki könyvet olvas, és aki filmet néz. Ha Ön az utóbbiak közé tartozik, akkor valószínűleg élvezni fogja ezt a filmet. Nem feltétlenül szomorú film, de tartalmaz néhány erőteljes jelenetet, amelyektől könnyek csorognak le az arcán.

Titanic

Ezt a filmet 1997-ben mutatták be, és elnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat. Az igaz történeten alapul, amikor az RMS Titanic elsüllyedt, miután első útja során egy jéghegynek ütközött az Atlanti-óceánon.

A rettenthetetlen

A rettenthetetlen William Wallace történetét meséli el, aki a 13. században a skót ellenállást vezette az angol uralom ellen. Bátran harcolt, amíg saját emberei el nem árulták és elfogták. A börtönben megkínozták, és végül kivégezték.

2022.07.11
In this post: